TRAJECT OP MAAT

Je kunt natuurlijk ook  bij mij terecht voor een op maat gemaakt traject!

Als leefstijlcoach ben ik graag jouw positieve gids naar een gezond en gelukkig leven!

Je leefstijl veranderen gaat niet vanzelf. Als leefstijlcoach help ik je. Stap voor stap gaan we opzoek naar een manier die voor jou werkt zodat je je leefstijl duurzaam verbetert. We gaan de volgende oa onderwerpen bespreken:

 • Voeding
 • Beweging
 • Slaap
 • Stress
 • Meer energie/betere balans

Daarin bepaal jij wat je graag wilt veranderen, samen gaan we kijken hoe. We gaan opzoek naar jouw motivatie om te veranderen zodat je dit gedrag blijvend kunt en wilt volhouden.

“Wanneer je mij 8 maanden geleden had verteld dat ik nu twee keer in de week sport, iedere avond wandel en gezond eten meer kan waarderen dan een frietje. Dan had ik je uitgelachen. Dit alles heb ik samen met Karlijn voor elkaar gekregen. Ik ga nu door het leven met veel meer zelfvertrouwen en ben nog nooit zo fit geweest als nu!”

-Jasmijn-

Het traject dat ik op maat aanbied duurt 1 jaar, omdat langdurige verandering tijd kost. We hebben daarbij 12x een persoonlijke coaching van 1 uur. Ook heb ik een aantal leuke creatieve ideeën om het traject een extra motivatie boost te geven:

 • Welkomst box
 • Supermarkt safari
 • Wandelend coachen
 • Sportlessen
 • Lunchen & leren
 • Online ondersteuning

We gaan samen kijken op welke gebieden jij extra handvatten wil en passen de creatieve ideeën aan op jouw wensen.

Prijs: €100,00 incl. BTW per maand. (duur traject: 12 maanden) Tijdens een eerste gratis kennismaking bespreken we samen je wensen en verwachtingen en bekijken we  wat ik voor je kan betekenen! Dit traject wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekering.

Log hier in voor je persoonlijke pagina

Previous
Next