VEELGESTELDE VRAGEN

Ik weet niet zeker of COOL iets voor mij is, wat nu?

Een COOL traject begint altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek kun je je vragen stellen en kunnen we samen kijken of COOL wel of niet geschikt voor jou is. Ook kun je online al veel informatie vinden. 

Ik wil samen met een vriendin COOL volgen, mag dat?

Graag zelfs! Zo kunnen jullie elkaar helpen en steunen in lastige en fijne tijden. Voorwaarde is natuurlijk wel dat jullie beide aan de voorwaarden van het COOL traject voldoen. Neem anders contact met me op om dit te bespreken.

Kan COOL ook met alleen individuele gesprekken?

Het COOL traject is een combinatie van groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken. Een geheel individueel traject wordt niet vergoed. In de praktijk zien we dat juist de groepen een meerwaarde hebben doordat je elkaar kunt steunen en het contact met elkaar als heel fijn wordt ervaren.

Gaat COOL door tijdens deze Corona periode?

Jazeker, alle groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken gaan door. We kijken wat er mogelijk is en blijven flexibel. Op dit moment vinden de groepsgesprekken nog online plaats, dit zullen we zo snel mogelijk veranderen wanneer het weer mag.

Ik wil echt niet in een groep, zijn er andere mogelijkheden?

Wil je echt niet in de groep, en toch je leefstijl veranderen, kijk dan bij ons traject op maat. Dan gaan we samen kijken naar een passend traject helemaal voor jou op maat gemaakt. Dit wordt niet vergoed door je basisverzekering.

Is deelname gratis?

Het COOL traject zit in de basisverzekering, zonder gebruik te maken van je eigen risico. Het wordt dus volledig vergoed. Dit betekend niet dat het vrijblijvend is. 

Wat bedoel je met COOL is niet vrijblijvend?

De motivatie om te willen veranderen is heel erg belangrijk. Het traject duurt 2 jaar. Er wordt verwacht dat je alle sessies aanwezig bent en ook tussen de sessies actief aan de slag gaat met je zelf geformuleerde verbeterstappen.

Geef je dus alleen op als je bereid bent om deze investering in jezelf te doen.

Log hier in voor je persoonlijke pagina

Previous
Next