COACH KARLIJN

Ka 

Een persoonlijke, betrokken en enthousiaste coach, dat is wat ik graag voor jou ben! Met een ongelofelijke passie voor lekker en gezond eten en fijn bewegen wil ik jou de handvatten en het zelfvertrouwen geven om aan je gezondheid te werken.

Voor mij is gezondheid op een positieve manier bezig zijn met je leefstijl. Focussen op jou als mens, wat maakt jou veerkrachtig en gelukkig? 

Zelf heb ik ervaren hoe een gezonde leefstijl zorgt dat je lekker in je vel zit. Letterlijk in een iets strakker vel en figuurlijk door meer energie en een betere balans. Graag wil ik jouw gids zijn naar een gezonder en gelukkig leven. 

Ik geloof niet in een dieet en opgelegd sportschema. Op een fijne manier ontdekken wat jij graag wil veranderen en samen gaan onderzoeken hoe…zodat jij echt een gedragsverandering doormaakt voor de lange termijn.

Met kleine stapjes zodat succesmomenten je gaan doen genieten! Het resultaat is niet het allerbelangrijkste. Gelukkig en gezond zijn en worden in de weg ernaartoe is waar we naar streven.

Heel graag tot snel!

Groetjes Karlijn

 

Ik beschik over de benodigde registraties om kwaliteit te kunnen waarborgen. Zo sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister leefstijlcoaches (Kabiz ), Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN ), ben ik onderdeel van zorggroep Breda en Klachtenportaal zorg